Advertisement

Mohyla Milana Rastislava Štefánika / Mohyla Milana Rastislava Štefánika na Bradle : See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna.

Mohyla Milana Rastislava Štefánika / Mohyla Milana Rastislava Štefánika na Bradle : See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna.. Mausoleo di milan rastislav štefánik (it); Make social videos in an instant: Mohyla sa skladá z štyroch hlavných častí: Mohyla milana rastislava štefánika v brezovej pod bradlom je známa asi všetkým. Mohyla milana rastislava štefánika sa nachádza na vrchu bradlo týčiacom sa v nadmorskej výške 543 medzi mestom brezová pod bradlom a obcou košariská.

See more of mohyla generála milana rastislava štefánika on facebook. Mohyla sa skladá z štyroch hlavných častí: Mauzoleum štefánika na bradle slowakisch: Record and instantly share video messages from your browser. Základný kameň mohyly slávnostne položili 4.

Mohyla Milana Rastislava Štefánika na Bradle - smelo.sk
Mohyla Milana Rastislava Štefánika na Bradle - smelo.sk from smelo.sk
Use custom templates to tell the right story for your business. Mausoleo di milan rastislav štefánik (it); Mohyla na bradle sa skladá z dvoch terás s hrobkou, ktorá stojí nad nimi. This map was created by a user. Mohyla sa nachádza na vrchu bradlo dominujúcom kraji svojou nadmorskou výškou 543 metrov, nad cestou medzi mestom brezová pod bradlom a košariskami. See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna. Record and instantly share video messages from your browser. Mauzoleum štefánika na bradle slowakisch:

Generál štefánik tragicky zahynul 4.

See more of mohyla generála milana rastislava štefánika on facebook. Use custom templates to tell the right story for your business. Mausoleum of milan rastislav štefánik (en) milan rastislav štefánik (vi); Mohyla sa nachádza na vrchu bradlo, ktorý s nadmorskou výškou 543 metrov dominuje okolitej krajine. For more details go to edit properties. Veľkolepá mohyla milana rastislava štefánika je vyrobená z bieleho travertínu zo spiša a bola postavená v roku 1928. See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna. V okolí je to dominující kopec, na kterém stojí mohyla milana rastislava štefánika na samém vrcholu. Record and instantly share video messages from your browser. Mohyla milana rastislava štefánika sa nachádza na vrchu bradlo týčiacom sa v nadmorskej výške 543 medzi mestom brezová pod bradlom a obcou košariská. Stavba je dlhá 95,5 m, široká 65,5 m a je postavená z prírodného kameňa, travertínu. Prvý štefánikov pomník pripomínajúci jeho tragédiu vznikol v ivanke pri dunaji v roku 1921 hlavne zásluhou generála josefa šnejdárka, ktorému krátko po nástupe do funkcie veliteľa bratislavskej divízie z prahy oznámili. Mohyla milana rastislava štefánika (sk);

Маузолеј милана растислава штефаника (sr); V okolí je to dominující kopec, na kterém stojí mohyla milana rastislava štefánika na samém vrcholu. Základný kameň mohyly slávnostne položili 4. Milana rastislava štefánika na bradle. Mohyla milana rastislava štefánika je pomník, turistická atrakcia, vyhliadkový bod, obrovská preliezka, cieľ výletu, kamenná spomienka, hrob, symbol ale aj fotogenická stavba ktorá (pokiaľ viem) nemá na slovensku obdobu najmä v tom, že je venovaná jednému, jedinému človeku a nie celej.

Mohyla M. R. Štefánika (Brezová pod Bradlom) - Slovakia.travel
Mohyla M. R. Štefánika (Brezová pod Bradlom) - Slovakia.travel from sacr3-files.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com
Things to do near mohyla generála milana rastislava štefánika. Словакия > культурный отдых > дизайн и архитектура > могила милана растислава штефаника (mohyla milana rastislava stefanika) описание и фото. Mausoleum of milan rastislav štefánik (en) milan rastislav štefánik (vi); Mohyla milana rastislava štefánika je pomník, turistická atrakcia, vyhliadkový bod, obrovská preliezka, cieľ výletu, kamenná spomienka, hrob, symbol ale aj fotogenická stavba ktorá (pokiaľ viem) nemá na slovensku obdobu najmä v tom, že je venovaná jednému, jedinému človeku a nie celej. Základný kameň mohyly slávnostne položili 4. Tento monument láka davy záujemcov z blízka aj diaľky. Mohyla milana rastislava štefánika (sk); Milan rastislav štefánik bol pochovaný na bradle, vypínajúcom sa nad brezovou a košariskami, 11.

Milan rastislav štefánik bol pochovaný na bradle, vypínajúcom sa nad brezovou a košariskami, 11.

Května 1919 při návratu do vlasti nedaleko ivanky pri dunaji. V okolí je to dominující kopec, na kterém stojí mohyla milana rastislava štefánika na samém vrcholu. See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna. Milana rastislava štefánika na bradle, ktorá tvorí jeden z vrcholov mnohostrannej architektonickej tvorby dušana jurkoviča, je najvýznamnejšou pamiatkou mesta brezová pod bradlom. Každý rok v máji sa na tomto mieste konajú podujatia oslavujúce život a dielo štefánika. For more details go to edit properties. Milana rastislava štefánika na bradle. Mohyla milana rastislava štefánika (sk); Mohyla milana rastislava štefánika sa nachádza na vrchu bradlo týčiacom sa v nadmorskej výške 543 medzi mestom brezová pod bradlom a obcou na počesť milana rastislava štefánika je pomenovaná planétka (3571) milanštefánik. Use custom templates to tell the right story for your business. Mohylu je s jej rozmermi možné sledovať už z diaľky a taktiež je možné vyjsť k nej až na vrchol. Tento monument láka davy záujemcov z blízka aj diaľky. Generál štefánik tragicky zahynul 4.

Milan rastislav štefánik bol pochovaný na bradle, vypínajúcom sa nad brezovou a košariskami, 11. Mausoleum of milan rastislav štefánik (en) milan rastislav štefánik (vi); Veľkolepá mohyla milana rastislava štefánika je vyrobená z bieleho travertínu zo spiša a bola postavená v roku 1928. See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna. Mohyla milana rastislava štefánika sa nachádza na vrchu bradlo v myjavskej pahorkatine.

POFIS - Katalóg - Produkty - Mohyla Milana Rastislava ...
POFIS - Katalóg - Produkty - Mohyla Milana Rastislava ... from www.pofis.sk
Things to do near mohyla generála milana rastislava štefánika. Mája 1919, spolu s troma talianskymi. For more details go to edit properties. Starostka obce košariská anna abramovičová spomienkové slávnosti na bradle mohyla m. Mohyla milana rastislava štefánika (sk); Словакия > культурный отдых > дизайн и архитектура > могила милана растислава штефаника (mohyla milana rastislava stefanika) описание и фото. Busta milana rastislava štefánika na námestí v humennom. Bol to práve jurkovič, ktorý prišiel s myšlienkou pochovať štefánika na bradle.

Маузолеј милана растислава штефаника (sr);

Mohyla milana rastislava štefánika pod bradlom je miestom posledného odpočinku generála, ktorý zahynul 4. Základný kameň mohyly slávnostne položili 4. Tento monument láka davy záujemcov z blízka aj diaľky. Treba pripomenúť aj to, že spolu s vojtěchom preissigom. Mausoleo di milan rastislav štefánik (it); Bol to práve jurkovič, ktorý prišiel s myšlienkou pochovať štefánika na bradle. This map was created by a user. Veľkolepá mohyla milana rastislava štefánika je vyrobená z bieleho travertínu zo spiša a bola postavená v roku 1928. See more ideas about osobnosti, slovensko, vojna. Mohyla sa nachádza na vrchu bradlo, ktorý s nadmorskou výškou 543 metrov dominuje okolitej krajine. Skladá sa z 2 obdĺžnikových terás (spodná má rozmery 93 x 62 m) a tumby, na. Mohyla milana rastislava štefánika (cs); Mohyla milana rastislava štefánika (sk);

Skladá sa z 2 obdĺžnikových terás (spodná má rozmery 93 x 62 m) a tumby, na mohyla. Mohyla milana rastislava štefánika sa nachádza na vrchu bradlo v myjavskej pahorkatine.

Posting Komentar

0 Komentar